{{ My Organized Mess }}

Min aller siste layout som gjestedesigner hos Skissedilla. Takk igjen jenter for at jeg fikk være med nå i desember. ♥♥ De har allerede kommet til Skissedillaskisse #143 nå!!
Materialer: Papirdesign, Bo Bunny, Kort & Godt, Poppydesign, Prima, American Crafts, Papirloftet, Papier Valise & Tim Holtz

{{ God Jul }}

Bare noen julegaver jeg laget i siste liten på lillejulaften! Ting går ikke nødvendigvis så raskt her i huset, hehe. Men jeg tror i det minste gavene ble satt stor pris på.

Jeg har scrappet med materialer fra Papirdesign for det meste.

Materialer: Papirdesign, Tim Holtz & Prima

{{ Nissetid }}

8 dager til Julaften!!! ♥♥ Store og små gleder seg her i huset nå. Hva med dere, er dere klare?

Jeg har scrappet min første layout for Papirdesign. Digger dette bakgrunnsarket. Et typisk ark som jeg kunne ha samlet på i evigheter, bare fordi det er for fint til å "bruke opp". Rart med det der! Har også kost meg med blomster, krystall swirl, stempel og snøkrystaller fra Papirdesign.{{ Lisa }}

3. søndag i advent (hjeeelp, det går for fort) og det er tid for et nytt bidrag til Skissedilla. Syns fremdeles det er stor stas å få være med på bloggen denne måneden. ♥♥ Alltid flotte skisser å jobbe med, og jeg blir så inspirert av det disse jentene lager.

Sleng dere på da, jenter!!! ♥♥ Her kommer min løsning på Skissedillaskisse #141. Jeg har (igjen) scrappet nissebilder av herlige fadderjenta mi, Lisa. ♥♥Moro å lage julelayouter uten de vanlige julefargene, har virkelig fått sansen for det merker jeg. Rødt er vanskelig!! Og jeg har for første gang eksperimentert med multi medium. Det vises sikkert ikke så veldig godt, men det er altså på bakgrunnsarket og blomstene. Skulle gjerne fått vist hvordan man egentlig gjør det...

Materialer: Papirdesign, Prima, Tim Holtz, Sassafras Lass, Melissa Frances, Kort & Godt, Inkadinkado & Tattered Angels.

Det er fremdeles tid i dag til å være med på Skissedillaskisse #140 også. ♥♥ Det er en nam, nam premie!!

Papirdesign

Herlighetene bare fortsetter jo!! ♥♥

Fikk en veldig overraskende, men fantastisk melding av Line en dag som lurte på om jeg ville være gjestedesigner for Papirdesign.

Eh, jaaa! :) ♥♥Og herregud for noen herligheter jeg har fått kost meg med. Så mye fint Papirdesign har kommet med siden jeg sist var "til stede". Og jeg har enda bare gått gjennom en liten smule av det jeg fikk. Kommer til å vise det frem litt etterhvert. :) Måtte jo så klart begynne med juleproduktene.Pepperkakeglasset tok jeg bilder av i går, og den er nesten tom nå. Sånn går det når man setter pynten fram i stua.


{{ His Own Little World of Sand }}

I dag må dere ta en titt på Skissedilla, for jeg er nemlig så heldig å være den nye SUS i heeeele desember!! ♥♥ Så utrolig moro å bli spurt av disse fantastiske jentene.

Så her kommer min tolkning av skissedillaskisse #140

Og så må dere ikke glemme å delta da, jenter!! Jeg sponser månedens premie (bildet) og Papirdesign ♥♥ sponser 2 fantastiske pakker denne uken. NAM!! Tro meg, en slik pakke vil dere ha!Ta også en titt inne hos de kreative jentene; Nabon, Carrin, Broggis, Lula, HegeAL, Mi@ & Brit. ♥♥


Tusen, tuuuusen takk!!! ♥♥

Snart Jul

Plutselig "forsvant" jeg igjen, huff...

Jeg har scrappet altså, men på grunn av en eleeendig laptop (ny er på vei, jeaj) så har jeg ikke orka å vimse meg til bilder, redigering, blogging osv. Håper jeg snart er "klar" igjen her. :)

I mellomtida så nærmer det seg jul da. ♥♥ Har vel aldri vært mindre klar, men julestemningen kommer vel til slutt her også. Om ikke om noen dager, så i det minste når jeg kjenner lukta av pinnakjøtt på julafta.

Jeg har bestilt nye nisseluer av mamma i år. Gleder meg til de blir ferdige, for nå er det vel på tide å tenke på årets fotoshoot? Jakten på julekortet! Gaah, blir egentlig sliten av tanken. Det er umulig å få 3 stk gutter å smile samtidig.

Men 1 gutt om gangen derimot....Han her er ikke vanskelig å be!!! Så jeg rota fram en gammel nisselue i dag bare for han. ♥♥


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{{ Kristina }}

26 år gamal Husnesjenta
som blogger om
scrapping, interiør, foto & fjas

Nikolai

Nikolai

Adrian

Adrian

Mikael

Mikael

Populære innlegg

Følgere